NVL studiedag 19 september!

LET OP: kom niet zonder aanmelding vooraf naar de Studiedag! Er is beperkt plaats in de zaal en het kan dus zijn dat je naar huis moet als je onaangekondigd binnenwandelt. Meld je dus liefst ook bijtijds af als je beslist toch niet te gaan, dan kunnen mensen op de reservelijst geïnformeerd worden om alsnog naar de dag te gaan.
Ook voor de livestream zul je je moeten aanmelden, zodat we je op tijd de link kunnen doorsturen. Het is de bedoeling dat de livestream alleen voor leden/aangemelde deelnemers toegankelijk is.

Verder zal de Veldshop dit keer niet met een stand aanwezig zijn (coronaregel/ruimtegebrek) maar wel bestellingen leveren zonder verzendkosten aan wie bijtijds aangeeft wat ze willen hebben en dat ze de Landelijke Dag van de NVL bezoeken. De bestellingen zijn op te halen bij de stand van de NVL.

We hopen jullie op 19 september te kunnen verwelkomen in Culemborg!  

PROGRAMMA

10:00 Aankomst (koffie staat klaar)

10:30 Opening dagvoorzitter

10:35 200 jaar libellenstudie (Marcel Wasscher)

10:55 Mystery Quiz (Presentatie: Weia Reinboud)

11:15 Koffiepauze

11:35 Libellenonderzoek in Afrika (KD Dijkstra)

12:15 Algemene Ledenvergadering

12:45 Lunchpauze

13:30 Quiz-ontknoping

13:45 Libellenmonitoring in Vlaanderen: waar staan we? (Geert De Knijf)

14:15 Libellentrends (Roy van Grunsven)

14:40 Theepauze

15:00 Zeven jaar libellen tellen in het Leersumse Veld (Jan Katsman)

15:20 Suriname (Jan van Leeuwen)

15:40 Potpourri

16:20 Afsluiting dagvoorzitter

Toegang gratis

Plaats: de Gelderlandfabriek, Stationsweg 7, Culemborg

De dichtstbijzijnde parkeerplaats bevindt zich bij het Stationsplein, vanaf de rotonde na ca. 200 meter aan de rechterkant. Via een trap op deze parkeerplaats bereik je de ingang van de Gelderlandfabriek. Ook als je met het openbaar vervoer komt, kun je gebruikmaken van deze trap. Voor mindervalide bezoekers zijn er speciale parkeerplekken beschikbaar bij de ingang op het talud.

Geplaatst in Geen categorie.